Panadons
¿Sabeu què són els panadons? Com unes crestes fetes amb una massa com el pa farcides de diversos ingredients.…
Crema catalana de xocolata
Tal com diu la tradició per Sant Josep s’ha de menjar crema catalana. El que no diu la tradició és que en…
L’oli d’oliva, l’or líquid de la dieta mediterrània
L’oli d’oliva ha sigut el gran aliat de la Dieta Mediterrània durant dècades per cuinar i amanir. S’obté de…
Fruits secs, l’aperitiu ideal
Els fruits secs són un aliment molt versàtil, ja que es poden fer servir com a ingredient en diferents…
Tipus de llet
La llet ha format part de l'alimentació humana des de fa milers d'anys, sent un aliment nutritiu, versàtil,…
Pastís de formatge
Existeixen moltes receptes de pastís de formatge. Alguns pastissos de formatge es preparen al forn, mentre…
Amanida catalana
L'amanida catalana és un plat senzill, amb ingredients frescos de temporada. És tan popular a tot Catalunya…