Fruites i verdures de tardor
L'estiu s'allunya i arriba la tardor, una època de canvis als quals el nostre cos s'ha d'adaptar a poc a poc:…
Crema d’avellanes
Avui us presentem una recepta d’allò més fàcil i tan bona que no podreu parar de menjar-ne! Es tracta de fer…
Festa de la Sal a l’Escala
Us agrada el mar i les tradicions marineres? No us perdeu la Festa de la Sal a l’Escala! És un testimoni viu…
Fruits secs, l’aperitiu ideal
Els fruits secs són un aliment molt versàtil, ja que es poden fer servir com a ingredient en diferents…
Tipus de llet
La llet ha format part de l'alimentació humana des de fa milers d'anys, sent un aliment nutritiu, versàtil,…
Pastís de formatge
Existeixen moltes receptes de pastís de formatge. Alguns pastissos de formatge es preparen al forn, mentre…
Amanida catalana
L'amanida catalana és un plat senzill, amb ingredients frescos de temporada. És tan popular a tot Catalunya…