Fruites i verdures de tardor

L'estiu s'allunya i arriba la tardor, una època de canvis als quals el nostre cos s'ha d'adaptar a poc a poc:…

Llegir més

Crema d’avellanes

Avui us presentem una recepta d’allò més fàcil i tan bona que no podreu parar de menjar-ne! Es tracta de fer…

Llegir més

Festa de la Sal a l’Escala

Us agrada el mar i les tradicions marineres? No us perdeu la Festa de la Sal a l’Escala! És un testimoni viu…

Llegir més

Fruits secs

Fruits secs, l’aperitiu ideal

Els fruits secs són un aliment molt versàtil, ja que es poden fer servir com a ingredient en diferents…

Llegir més

Diferents tipus de llet

Tipus de llet

La llet ha format part de l'alimentació humana des de fa milers d'anys, sent un aliment nutritiu, versàtil,…

Llegir més

Pastís de formatge

Pastís de formatge

Existeixen moltes receptes de pastís de formatge. Alguns pastissos de formatge es preparen al forn, mentre…

Llegir més

Amanida catalana

Amanida catalana

L'amanida catalana és un plat senzill, amb ingredients frescos de temporada. És tan popular a tot Catalunya…

Llegir més