Fruits secs

Fruits secs, l’aperitiu ideal

Els fruits secs són un aliment molt versàtil, ja que es poden fer servir com a ingredient en diferents…

Llegir més

Coca de Fatarella

La coca d’avellanes és típica de la Fatarella. S’elabora amb els productes de proximitat de les terres del…

Llegir més

Coliflor gratinada al forn

Coliflor gratinada

La coliflor se sol associar a dietes d'aprimament perquè és baixa en calories i té un contingut de fibra…

Llegir més

Diferents tipus de llet

Tipus de llet

La llet ha format part de l'alimentació humana des de fa milers d'anys, sent un aliment nutritiu, versàtil,…

Llegir més

Pastís de formatge

Pastís de formatge

Existeixen moltes receptes de pastís de formatge. Alguns pastissos de formatge es preparen al forn, mentre…

Llegir més

Amanida catalana

Amanida catalana

L'amanida catalana és un plat senzill, amb ingredients frescos de temporada. És tan popular a tot Catalunya…

Llegir més