Pastís de crema catalana
L’Ainhoa ens explica com fer pas a pas un deliciós pastís de crema catalana.
Per a 4 persones
Ingredients
- 4 Crema catalana
- 100 g farina
- 250 g nata líquida per muntar
- 75 g xocolata blanca
- 60 g anous trossejades
- 65 g mantega
- 75 g sucre
- làmines de gelatina
- vainilla
- 1 ou
- sal
Preparació
Preescalfem el forn a 170º mentres fem el pastís. Comencem posant la xocolata blanca i la mantega en un bol i l’escalfem al microones durant 1 minut. Afegim el sucre i l’ou i ho barregem. Hi afegim també la vainilla, la farina i la sal. Ho barregem bé fins que quedi una crema uniforme. Hi afegim les anous trossejades i ho barregem. És el moment de posar la massa en el motlle. El posem al forn durant 35-45 minuts. I el deixem refredar sense treure’l del motlle.
En un bol posem les 4 cremes catalanes les barregem. En un altre bol posem la nata líquida calenta i les gelatines prèviament remullades. Ho barregem fins que les fulles de gelatina es desfacin. Ja tenim la nata muntada. La barregem amb les cremes catalanes i afegim la barreja en el motlle on tenim l’altra part del pastís. El deixem a la nevera tota la nit i ja tenim el pastís preparat.
Segur que us encantarà!