2ª Edició del Nostre Festival!

La segona edició d’El Nostre Festival, organitzat per Llet Nostra, ha estat un èxit rotund de participació i solidaritat. Més de 320 persones s’han congregat a la sala La Mirona de Salt (Girona) per gaudir d’una jornada plena d’entreteniment i cultura. Un festival solidari ple de cultura per a totes les edats.

L’objectiu del Nostre Festival és apropar propostes culturals de qualitat a les famílies, projectar companyies locals i fer donacions de llet a les persones necessitades. I ens sentim orgullosos de l’acollida que ha tingut, agraïm la vostra presència.

A més d’una gran varietat d’actuacions culturals: teatre, música, animació i contacontes, també hem gaudit d’activitats com tallers, xocolatada, jocs, sorteigs i fins i tot una degustació dels productes de Llet Nostra!

Enguany ens han acompanyat personatges de la granja, espectacles com “Els petits més grans” de la companyia Artristras, “Postres de Músics” de Corderoure, “Tap that Beat” d’Exhibeat amb la seva divertida combinació de claqué, percussió i humor, contacontes amb Vivim del Cuentu, i fins i tot un concert de Reggae amb Quadern de Bitàcola.

Un Èxit Solidari

Més enllà de l’entreteniment, El Nostre Festival té un important vessant solidari. Totes les recaptacions de les entrades s’han destinat a la Fundació Catalunya Cultura per afavorir el desenvolupament de programes culturals emergents. A més a més, en compliment del nostre compromís de donar sis litres de llet per cada visitant del Festival, podrem fer donació al Banc dels Aliments de Girona d’uns 1.920 litres de llet per a famílies necessitades.

El Nostre Festival no només és un esdeveniment cultural, sinó una mostra del compromís de Llet Nostra amb la cultura catalana. A Llet Nostra, fidels al segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura que atorga la Fundació Catalunya Cultura, ens impliquem activament donant i suport a les activitats culturals, gastronòmiques i lingüístiques del nostre territori.

La primera edició d’El Nostre Festival va tenir lloc a Barcelona l’any passat. El Festival és una mostra de com es pot gaudir de l’art i al mateix temps contribuir al benestar de la comunitat. Us hi esperem l’any vinent!