Festival Llet Nostra

Apunta’t al Nostre Festival

Com sabeu, el patrimoni cultural i festiu és un dels nostres temes favorits. Ens encanta recomanar-vos llocs, festes, tradicions ben nostres! En aquesta ocasió encara ens fa més il·lusió perquè us presente la primera edició del Nostre Festival.

Serà el proper diumenge, 22 de maig, a la sala Cat Tradicionàrius del barri de Gràcia de Barcelona des de les 9:30 del matí fins a les 7 de la tarda.

Suport a la cultura catalana

El Nostre Festival neix amb la intenció de projectar i donar suport a la cultura que es fa a casa nostra. És una iniciativa de Llet Nostra per apropar al públic familiar propostes culturals produïdes per companyies catalanes i alhora ajudar a productors i artistes a arribar al públic. Amb el Festival recaptarem diners per a finançar programes de promoció cultural de la Fundació Catalunya Cultura, una plataforma per incentivar la col·laboració entre el sector empresarial i l’àmbit de la creativitat, la innovació i el patrimoni.

Un programa per passar-ho pipa

El festival començarà amb una xocolatada gratuïta per a tots els assistents. Al hall de l’entrada del teatre se situaran tallers creatius pels infants. Es vol afavorir un entorn relaxat per tal de facilitar el consum de la cultura per part dels més petits.

En aquesta primera edició de El Nostre Festival participaran els espectacles de mim i titelles “Trashhhh” de la companyia Zero en conducte; el conta contes “Quines unes, elles” amb Anna Casals de Cia. H6 Clown; “Coneix els personatges de la Granja Màgica” de la companyia Artristras; el concert de poesia musicada del grup Aspriu; el concert “De cap per avall” d’Ambauka, l’espectacle de clown “Brossa” d’H6 Clown i l’espectacle familiar “Postres de Músics” de la companyia Corderoure.

I a més a més! Tenim una sorpresa!

Durant la celebració del Festival, hem preparat el joc Troba tots els personatges màgics del festival on podràs guanyar una estada d’allotjament rural a a Ca l’Anguila, una de les nostres granges, una visita a l’Experiència #aprop de Llet Nostra, i també un lot de productes de Llet Nostra!

No et perdis la festa més teva, el Nostre Festival! Ens veiem diumenge!