Llet i fruita per refrescar-te, hidratar-te i nodrir-te!

Els millors batuts amb sabor nostre

Ja és aquí el desitjat estiu. I res millor que un batut preparat amb Llet Nostra Desnatada per refrescar-te i alimentar-te sense perdre la línia. Una de les qüestions primordials per afrontar la calor és estar ben hidratat.

Les begudes gasoses sovint són un autoengany, perquè si bé és cert que ens refresquen al moment, acostumen a aportar-nos sucres i gas i tenen poc o cap propietat nutritiva. Per això us proposem una sèrie de batuts, altament refrescants i carregats de nutrients per tal que pugueu gaudir de l’estiu amb molta energia. I a més, com els farem amb Llet Nostra Desnatada també ens permetran conservar el bon tipus.

Batut de síndria

El bàsic més refrescant. Síndria i llet, s’hi pot afegir sucre, però no cal. Imprescindible prendre’l ben fred.

Batut de te verd amb fruites

1 plàtan, una poma, una pastanaga, un kiwi, una cullerada de suc de llimona, mig iogurt natural desnatat. 1 vas de llet desnatada, 1 vas d’aigua freda, 3 grams de te verd, 5 glaçons. Tot a la batedora. I en 3 minuts teniu un esmorzar ple d’energia i d’allò més refrescant.

Batut de meló

Necessitaràs mig meló, dos iogurts naturals desnatats, 1 vas de Llet Nostra Desnatada. Servir ben fred.

Batut d’albercoc i mango

7 albercocs, 30 cl Llet Nostra Destanada, 1 iogurt natural, un mango i glaçons. També es pot fer de préssec. Mateixos ingredients, substituint l’albercoc i el mango per un préssec madur. Són deliciosos! El truc perquè siguin ben refrescants és deixar-los una estona a la nevera o bé afegir-hi glaçons.

Així mateix es pot fer qualsevol batut multifruites. Tan sols heu de triar aquelles que més us agradin: pinya, maduixa, poma, kiwi, mores, etc…

Sabeu que on hem dit batut, podem dir smoothie… sona més cool però també es fa amb Llet Nostra i és igual de bo, igual de saborós i igual de saludable!

Ens encantarà conèixer les vostres receptes per fer els batuts més refrescants amb Llet Nostra. Envieu-nos foto a les nostres xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram! #BATUTSNOSTRES