Brou de peix amb llet

Brou de peix amb llet

Brou de peix amb llet

Ingredients

  • 2 peces de peix al gust
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • ½ pebrot vermell
  • 3 patates mitjanes
  • Orenga
  • 2 tasses d’aigua
  • 2,5 tasses de llet sencera
  • Oli d’oliva
  • Sal al gust

Com preparar brou de peix amb llet

En una olla posem l’oli d’oliva, afegim les cebes picades i el pebrot vermell en forma de quadradets, la pastanaga a rodanxes fines.

Ho sofregim, quan s’estigui cuinant, hi afegim l’aigua i també el peix. Quan ja estiguin cuites les patates, hi afegim la llet i l’orenga i ho deixem bullir durant 7 minuts. Ho retirem del foc.

Ho servim en un plat fons.

Articles similars

Recepta mussaka

0 333
Croquetes de bacallà

0 482

Sense comentaris

Deixa un comentari