Conèixer els castanyers a Viladrau

Conèixer els castanyers a Viladrau

0 88
Castanyers Viladrau

Excursió en família pels sender del castanyer de les 9 branques

En aquesta època de l’any, quan baixen les temperatures, la natura es transforma al nostre voltant. Arreu del territori canvien els colors i les olors i com es fa fosc molt molt d’hora, hem d’aprofitar per gaudir de l’aire lliure de bon matí perquè els paisatges que ens ofereix la nostra terra són dignes de ser admirats. Per això la nostra suggerència de tardor és anar a gaudir dels colors del bosc al Parc Natural del Montseny.

Si voleu fer una excursió per lliure per Viladrau i el Montseny per gaudir dels colors de la tardor us recomanem el sender del castanyer de les 9 branques. És un recorregut circular de baixa dificultat que segueix camins i corriols entremig de castanyers, masies, camps de conreus i algunes de les fonts més emblemàtiques de la zona.

La ruta comença al pàrquing de l’entrada del poble i té una durada aproximada d’una hora i mitja. Gaudireu d’espectaculars paisatges de tardor a la cara nord del Matagalls i d’impressionants castanyers centenaris. Aquí trobareu tots els detalls de la ruta.

Si preferiu conèixer la cultura al voltant dels castanyers i les castanyes podeu apuntar-vos a l’activitat EducaViladrau que us portarà a una passejada familiar plena de contes i llegendes entorn a les castanyes i als castanyers. La darrera sessió d’aquesta temporada tindrà lloc el diumenge 17 de novembre i parteix de l’Hostal Bofill també a la localitat de Viladrau.

Sense comentaris

Deixa un comentari