Coca de poma
Amb aquesta recepta fàcil i deliciosa conqueriràs qualsevol amant dels dolços tradicionals!
Elaborada amb ingredients casolans és ideal per compartir amb família i amics.
Temps de preparació: 15 min
Temps de cocció: 45 min
Categoria: Postres
Tipus/Regió de cuina: Mediterrània
Comensals/Porcions: per a 8 persones
Ingredients
3 pomes
250 ml de llet
100 g de sucre
100 g de farina
1 cc de llevat
2 ous
Mantega
Preparació
Per començar, preescalfem el forn a 180ºC.
En un bol hi posem la llet, el sucre, els ous, la farina i el llevat i ho barrejarem bé fins a aconseguir una massa homogènia. Després, rentem, pelem i tallem a daus una de les pomes; la integrarem a la barreja del bol més endavant.
Seguidament, agafem un motlle per a forn i untem el fons amb una mica de mantega per evitar que la massa es quedi enganxada. Aboquem la massa del bol dins del recipient. A continuació, pelem i tallem a làmines fines les dues pomes restants i les col·loquem damunt de la coca.
Ja amb el forn a la temperatura correcta, introduïm el motlle i ho deixem cuinar durant 45 minuts aproximadament.
Finalment, la traiem del forn i la deixem refredar una mica abans de desemmotllar-la. A gaudir!