Coliflor gratinada

Coliflor gratinada

0 121
Coliflor gratinada
  • Per a 4-6 persones
  • Preparació: 15-20 min
  • Cocció: 30-35 min

Ingredients

  • 1,5kg de coliflor
  • ½ pebrot vermell picat en trossos grans
  • 30 ml d’oli d’oliva
  • 45 g de farina
  • 1 dent d’all picat
  • 310 ml de llet
  • 125g de formatge semicurat
  • 60g formatge parmesà
  • 60g de julivert fresc picat
  • Sal
  • Pebre

Com preparar coliflor gratinada

Preescalfem el forn a 190ºC. Afegim un rajolí d’oli d’oliva a una font per coure.

En una olla amb aigua bullint, cuinem la coliflor durant 5 minuts o fins que estigui tendra i cruixent. L’escorrem bé i la posem a una safata per anar al forn; hi afegim el pebrot vermell.

En una cassola, escalfem l’oli d’oliva. Hi afegim la farina i l’all; ho cuinem, remenant, a foc lent durant 1 minut. Hi afegim la llet, escalfem, remenant constantment. Ho cuinem a foc lent durant 2 a 3 minuts o fins que espesseixi. Hi afegim els formatges, julivert, sal i pebre; ho cuinem, remenant fins que el formatge es fongui. Ho aboquem sobre la coliflor i ja ho tenim llest per servir.

 

Dieta Mediterrània

Sense comentaris

Deixa un comentari