Crema de llenties
Ingredients
- 200g llenties pardines
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 ou
- 10ml llet de Llet Nostra
- 1 iogurt
- 5 ml oli d’oliva
- Sal
Preparació
- Posar les llenties en remull en aigua freda 12 hores abans.
- Escórrer i rentar les llenties.
- Pelar i tallar el porro i la pastanaga a rodanxes.
- Posar a coure les llenties en una olla amb aigua i sal.
- Daurar a part la pastanaga i el porro en l’oli calent. Escórrer i incorporar-lo a les llenties.
- Quan les llenties estiguin tendres (trigaran uns 45 minuts), escórrer, triturar i passar per un xinès per refinar.
- Afegiu-hi la llet tèbia i el rovell de l’ou batut. Barrejar bé.
- Servir calent en un plat fons. Formar amb el iogurt i amb l’ajuda d’una màniga pastissera una espiral sobre la crema. Tallar l’espiral amb un escuradents per formar una teranyina.