Crema de pastanaga

Crema de pastanaga

0 119
Recepta crema pastanaga

Per 4-6 persones

Ingredients

  • 750 g de pastanagues ratllades (aproximadament 5)
  • 125 g de ceba picada
  • 2 culleradetes de julivert sec picat
  • 250 ml brou de pollastre
  • 750 ml de llet
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de farina
  • ½ culleradeta de sal
  • ¼ culleradeta de pebre
  • 125 g de formatge ratllat

Com preparar crema de pastanaga

En una cassola gran, hi posem les pastanagues, la ceba, el julivert i el brou; ho tapem i ho portem a ebullició a foc mitjà-alt. Abaixem el foc i ho fem bullir suaument durant uns 10-15 minuts o fins que les pastanagues estiguin tendres.

En una tassa o bol de vidre gran, escalfem la llet al microones a potència mitjana-alta (70%) de 3 a 5 minuts.

En un bol petit apte per a microones, escalfem l’oli d’oliva a potència mitjana-baixa (30%) d’1 a 3 minuts, fins que es fongui; hi afegim la farina, la sal i el pebre, mentre ho batem. A poc a poc hi aboquem la llet calenta mentre seguim batent constantment.

Afegim gradualment la barreja de llet calenta a les pastanagues, remenant constantment. Cuinem a foc mitjà, remenant amb freqüència, durant aproximadament 5 minuts o fins que la sopa s’espesseixi. Ho retirem del foc i hi afegim el formatge ratllat. Ho podem servir en bols.

Sense comentaris

Deixa un comentari