Crema de torró

Crema de torró

Es pot gaudir del torró durant tot l’any! Vols saber com preparar un postre deliciós com la crema de torró? És ben fàcil!

Per a 2-3 persones

Ingredients

  • 150 g torró tou
  • 150 ml de llet semidesnatada
  • 110 ml de nata
  • 15 g de sucre
  • 1 rovell d’ou

Preparació

Esmicolem el torró en un cassó petit.

Afegim la nata i la llet. Ho escalfem fins que bulli, sense parar de remenar. Es pot batre amb la batedora per obtenir una barreja sense grumolls. Ho retirem del foc.

En un bol, barregem el rovell d’ou amb el sucre.

Posem el cassó de nou al foc i sense deixar de remenar, hi afegim la barreja de rovell d’ou i sucre. No deixem bullir, si no es tallaria.

Posem la crema en gotets individuals. La deixem refredar com a mínim 4 hores i ja es pot servir.

Dieta Mediterrània