Massa de crep casolana

Crep casolana

La massa de creps és una recepta molt fàcil i ràpida de fer; una base amb la que podràs preparar molts tipus de plats. Creps dolços o salats, com els prefereixes?

Per a 8 creps

Ingredients

  • 160 g de farina
  • 80 g de farina integral
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • ½ culleradeta de sal
  • 250 ml de llet
  • 2 ous
  • Oli d’oliva

Preparació

Barregem les farines, el sucre i la sal en un bol gran.

Ho batem, hi afegim la llet, l’oli d’oliva i 2 ous.

En una paella gran, escalfem l’oli d’oliva a foc mitjà, hi afegim suficient massa per cobrir la part inferior de la paella i ho cuinem durant 3-4 minuts per cada costat.

Ara només queda acompanyar el crep amb els ingredients que més ens agraden: crema de xocolata, fruites, verdures…


Dieta Mediterrània