Creps de marisc
Per a 4 persones
Ingredients
- 3 cullerades d’oli d’oliva
- 215 g de pebrot vermell finament tallat a daus
- 2 dents d’all picats
- 2 culleradetes de ratlladura de llimona finament ratllada
- 225 g de gambes mitjanes pelades
- 225 g vieires petites
- 3 cullerades de farina
- 125 ml nata líquida
- 125 ml llet
- 60 g de julivert fresc o anet fresc finament picat o una combinació de tots dos
- 1 cullerada de suc de llimona
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre de caiena
- 4 creps
Preparació
En una cassola gran, escalfem 1 cullerada d’oli d’oliva a foc mitjà. Hi afegim el pebrot vermell, l’all i la ratlladura de llimona; ho cuinem 1 min. Hi afegim les gambes i les vieires, ho continuem cuinant fins que les vieires es tornin opaques i les gambes rosades. Ho aboquem en un bol. Ho reservem.
En la mateixa paella, escalfem l’oli d’oliva restant a foc mitjà; hi afegim la farina fins que es barregi bé. Batem la nata i la llet. Remenant contínuament fins que la barreja bulli o espesseixi. Hi afegim el marisc i les herbes; ho escalfem suaument. Hi afegim el suc de llimona al gust, la sal i el pebre de caiena.
Escalfem les creps abans de muntar-les. Omplim cada crep amb aproximadament 160g de farciment. Les enrotllem i les servim immediatament.