Delícia de maduixa

Delícia de maduixa

Per a 6 persones

Ingredients

  • 1/3 de tassa d’aigua
  • 1 cullerada sopera de suc de llimona
  • 1/3 de tassa de llet en pols desnatada
  • 6 cullerades soperes de sucre
  • 2 cullerades soperes (aproximadament 5 branquetes) de menta fresca tallada molt fina
  • 2 clares d’ou
  • 1 tassa de maduixes fresques tallades

Preparació

Posar al congelador a la mínima temperatura possible. Combinar 1/3 de tassa d’aigua amb el suc de llimona en un bol d’aproximadament 1 litre. Escampar-la amb la llet en pols i batre amb un braç de batedora fins que tingui certa consistència, durant aproximadament 8 o 10 minuts.

Barrejar les maduixes amb el sucre i la menta i afegir a la barreja. Posar la barreja en un recipient per congelador d’1 litre, congelar fins que quedi sòlid i, llavors, s’ajusta de nou la temperatura del congelador a la que fa servir normalment per conservar gelats i sorbets.

Dieta Mediterrània