Delícia de maduixa
Per a 6 persones
Ingredients
- 1/3 de tassa d’aigua
- 1 cullerada sopera de suc de llimona
- 1/3 de tassa de llet en pols desnatada
- 6 cullerades soperes de sucre
- 2 cullerades soperes (aproximadament 5 branquetes) de menta fresca tallada molt fina
- 2 clares d’ou
- 1 tassa de maduixes fresques tallades
Preparació
Posar al congelador a la mínima temperatura possible. Combinar 1/3 de tassa d’aigua amb el suc de llimona en un bol d’aproximadament 1 litre. Escampar-la amb la llet en pols i batre amb un braç de batedora fins que tingui certa consistència, durant aproximadament 8 o 10 minuts.
Barrejar les maduixes amb el sucre i la menta i afegir a la barreja. Posar la barreja en un recipient per congelador d’1 litre, congelar fins que quedi sòlid i, llavors, s’ajusta de nou la temperatura del congelador a la que fa servir normalment per conservar gelats i sorbets.