Dia Minimúsica

La música i els nens al dia minimúsica

Per gaudir en família res millor que compartir sanes aficions!

Tots els pares i mares ho sabem: la música produeix efectes meravellosos sobre el comportament i els estats d’ànim dels nostres fills. A més, els estudis científics avalen aquesta evidència i conclouen que, més enllà d’aquests efectes de benestar immediat, la música produeix múltiples beneficis en el desenvolupament dels infants.

Sabent això i amb el que us agrada gaudir de la música, no us podeu perdre el festival El dia minimúsica que es celebrarà el proper 12 d’abril en el recinte Fabra i Coats en col·laboració amb Primavera Sound. És la tercera edició del festival que més enllà d’atractius concerts en format adaptat per als minis, es consolida com un espai per descobrir i experimentar les propostes més innovadores en entreteniment i experiències en família.

D’una banda podreu gaudir de la música d’Albert Pla, Delafé i Las Flores Azules o Marc Parrot, entre d’altres. I d’altra banda, de tot un seguit d’activitats i tallers entorn a la música, tecnologia, alimentació, moda i esport.

A l’apartat de tallers i jocs creatius, tindrà lloc un ampli ventall d’activitats com una escola de miniDJs, una zona on gaudir de les millors apps en l’àmbit de l’educació i la creativitat, rebosteria, art, running, jocs de carrer, i un ampli etcètera. Llet Nostra també hi serà amb el taller munyir una vaca en el que els petits es diverteixen munyint una reproducció a mida real d’una vaca frisona i de la que només surt la llet si es fa correctament. La intenció és acostar als més menuts a la natura i que s’interessin per l’origen dels aliments que formen part de la seva dieta alhora que es dóna valor a la feina dels ramaders de casa nostra.

El festival comptarà també amb una oferta gastronòmica saludable i adaptada a totes les edats. Tapes Km 0, burguers ecològiques i gelats artesans formaran part, entre altres propostes, de la restauració present.

Com a novetat, aquest any el festival introdueix l’espai micro, un lloc creat especialment pels minis d’entre 0 i 3 anys. Aquí trobaran un espai còmode i estimulant, amb activitats com a tallers de percussió, ioga o cinema, a més d’una zona de joc lliure i de descans.

Si l’oferta us sembla atractiva i voleu guanyar unes entrades per al festival, seguiu el nostre perfil de Facebook on sortejarem 6 entrades en total per assistir-hi. Els sortejos es realitzaran el dies: 25 de març, 1 i 7 d’abril.

Recordeu que si aneu a gaudir amb els vostres minis del dia minimúsica, esperem que compartiu amb nosaltres els vostres #bonsmoments a Twitter, Facebook i Instagram!