Festival Espurnes

Festival Espurnes

El Festival Espurnes va celebrar la cinquena edició el 6 i 7 de maig i Llet Nostra va voler estar-hi present per a recolzar la cultura que es fa a casa nostra. Vàrem gaudir un cap de setmana de música i activitats per a tota la família al Parc de l’Estació de Llagostera.

Cinquè aniversari

El festival, organitzat per Sotrac i La Tornada, és un aparador cultural on el públic pot gaudir durant dos dies de la millor música en un ambient familiar i descobrir propostes emergents i de proximitat.

Un cartell de luxe i ben nostre

La cinquena edició va comptar amb un cartell de primer nivell i amb algunes estrenes destacades, com les de Gemma Humet, amb l’àlbum “Rere tot aquest fum”; Joan Reig, que també va presentar el seu nou disc, o Anna Andreu.

El festival també ens va donar l’oportunitat de veure grups poc habituals a Girona i propostes emergents que estan creixent amb força. Com Valira, Guineu i Secundaria, un grup cridat a convertir-se en la revelació de la temporada.

El tercer gran eix de l’Espurnes és l’aposta pel talent local. Així que vam poder gaudir amb La Ludwig Band, flamants guanyadors del Premi Enderrock a millor disc de l’any, i Fetus, amb el seu repertori de Jaume Arnella en clau de punk. I els Sotrac, grup amfitrió del festival que va presentar per primera vegada en directe “Una Sola Flama”, la cançó dels cinc anys de Festival Espurnes.

Caïm Riba ens va presentar “Llunes de Plató”, el disc que li acaba de donar el Premi Enderrock a millor disc de cançó d’autor. A més, vam gaudir del ritme de la Colla Jove Percunautes, un projecte de percussió format a Santa Cristina d’Aro, i un taller de malabars amb el que els més petits van passar-ho pipa.

Encantats d’haver-hi participat com a patrocinadors, recolzant la cultura de casa nostra i fins l’any que ve!