Fettuccine Alfredo amb pollastre i verdures
El Fettuccine Alfredo és un recepta que tots hem volgut fer algun cop a casa. T’expliquem com preparar aquesta deliciosa recepta de pasta amb pollastre. Tingues a punt la llista d’ingredients i comencem!
Ingredients
- 2 pits de pollastre, (aproximadament 12 oz / 375 g), tallades a tires fines
- 2 cullerades (30 ml) d’oli d’oliva
- 2 alls grans, picats
- 1 cullerada d’orenga
- 10 oz / 300 g de fettuccine
- 1 ceba petita, picada
- 4 – 5 bolets petits, a rodanxes
- 2 cullerades de farina per a tot ús
- 1/2 culleradeta de pebre
- 1/4 culleradeta de sal
- 2 tasses (500 ml) de llet
- 1/2 tassa (125 ml) de crema 10%
- 1 tassa de formatge mozzarella ratllat
- 1/3 tassa de formatge parmesà ratllat
- 2 tomàquets, tallats en dauets
- 1/2 tassa (125 ml) de crema agra
Preparació
En una paella gran, hi aboquem 1 cullerada d’oli d’oliva; saltem les tires de pollastre, l’all i l’orenga durant uns 8 minuts o fins que el pollastre estigui daurat i ja no estigui rosat per dins. Transferim a un bol; deixem de costat.
Mentrestant, en una olla gran, aboquem l’aigua i sal, bullim la pasta d’acord amb les instruccions del paquet (uns 10 minuts) fins que estigui al dente.
Posem la paella a foc mitjà-alt; afegim oli d’oliva, sofregim les cebes i els xampinyons a foc mitjà-alt, durant aproximadament 5 minuts o fins que les cebes estiguin transparents. Empolvorem amb farina; afegim pebre i sal i remenem durant 2 min. A poc a poc afegim la llet i la crema i remenem durant uns 5 minuts o fins que estigui cremosa, suau i espessa. Retirem del foc; afegim els formatges mozzarella i parmesà.
Escorrem la pasta i la tornem a posar a l’olla. Aboquem la salsa, el pollastre reservat, els tomàquets i la crema agra i finalment barregem per cobrir.