Filet de salmó amb puré de patata

Filet de salmó amb puré de patata

Si vols preparar un recepta nutritiva, el salmó és una excel·lent forma per fer-ho. T’animem amb aquesta opció acompanyada de patates i cors de carxofa.

Per a 4 persones

Ingredients

  • 750 g patates
  • 375 g cors de carxofa, escorreguts i picats
  • 180 ml de formatge per untar
  • 125 ml de llet
  • Sal i pebre acabat de moldre
  • 30 ml d’oli d’oliva
  • 600 g filet de salmó, sense pell, tallat en 4 peces
  • 1 dent d’all picat
  • 1 manat de créixens, rentat

Preparació

En una cassola, cou les patates en aigua amb sal durant 15 a 18 minuts, depenent de la seva mida. Escorrem les patates i les triturem amb una forquilla.

Hi afegim els cors de carxofes, formatge per untar i llet. Afegim sal i pebre al gust i barregem bé. Ho reservem i ho mantenim calent.

En una paella, escalfem l’oli d’oliva a foc mitjà-alt i fem el salmó juntament amb l’all de 10 a 12 minuts fins que estigui daurat.

Dividim el puré de patates entre quatre plats, afegim el salmó i l’adornem amb els créixens frescos.

Dieta Mediterrània