Filet de salmó amb puré de patata
Si vols preparar un recepta nutritiva, el salmó és una excel·lent forma per fer-ho. T’animem amb aquesta opció acompanyada de patates i cors de carxofa.
Per a 4 persones
Ingredients
- 750 g patates
- 375 g cors de carxofa, escorreguts i picats
- 180 ml de formatge per untar
- 125 ml de llet
- Sal i pebre acabat de moldre
- 30 ml d’oli d’oliva
- 600 g filet de salmó, sense pell, tallat en 4 peces
- 1 dent d’all picat
- 1 manat de créixens, rentat
Preparació
En una cassola, cou les patates en aigua amb sal durant 15 a 18 minuts, depenent de la seva mida. Escorrem les patates i les triturem amb una forquilla.
Hi afegim els cors de carxofes, formatge per untar i llet. Afegim sal i pebre al gust i barregem bé. Ho reservem i ho mantenim calent.
En una paella, escalfem l’oli d’oliva a foc mitjà-alt i fem el salmó juntament amb l’all de 10 a 12 minuts fins que estigui daurat.
Dividim el puré de patates entre quatre plats, afegim el salmó i l’adornem amb els créixens frescos.