Filet de salmó amb puré de patata

Filet de salmó amb puré de patata

Filet de salmó amb puré de patata

Si vols preparar un recepta d’allò més nutritiva, el salmó és una excelent forma per fer-ho. T’animem amb aquesta opció acompanyada de patates i cors de carxofa.

Per a 4 persones

Ingredients

  • 750g patates
  • 375g cors de carxofa, escorreguts i picats
  • 180ml de formatge per untar
  • 125 ml de llet
  • Sal i pebre acabat de moldre
  • 30 ml d’oli d’oliva
  • 600 g filet de salmó, sense pell, tallat en 4 peces
  • 1 dent d’all picat
  • 1 manat de créixens, rentat

Com preparar salmó amb puré de patata

En una cassola, cou les patates en aigua amb sal durant 15 a 18 minuts, depenent de la seva mida. Escorrem les patates i les triturem amb una forquilla.

Hi afegim els cors de carxofes, formatge per untar i llet. Afegim sal i pebre al gust i barregem bé. Ho reservem i ho mantenim calent.

En una paella, escalfem l’oli d’oliva a foc mitjà-alt i fem el salmó juntament amb l’all de 10 a 12 minuts fins que estigui daurat.

Dividim el puré de patates entre quatre plats, afegim el salmó i l’adornem amb els créixens frescos.

 
Dieta Mediterrània

Articles similars

Brou de peix amb llet

0 166
Croquetes de bacallà

0 628
Recepta tulipes

0 725
Recepta Balena

0 720

Sense comentaris

Deixa un comentari