Firagost 2023 – La fira del camp

Els dies 1 i 2 d’agost Valls es converteix en la capital del camp catalana en motiu de la celebració de Firagost. Una cita que any rere any reuneix el bo i millor del sector.

Aquesta emblemàtica Fira-Exposició del Camp Català serà més especial que mai, ja que enguany s’ha incorporat un espai revolucionari i tecnològic anomenat Agroinnova. Aquesta serà la primera edició del Saló de Tecnologia Agrària, Bioeconomia i Alimentació que tindrà lloc al magnífic Kursaal de Valls.

Amb la introducció d’Agroinnova, s’aspira a crear un espai d’exposició i intercanvi per als professionals del sector, així com un lloc de trobada per als pagesos i empreses dedicades al món pagès.

L’èxit de FIRAGOST ha estat creixent i avui és considerada una de les fires multitudinàries que se celebren a Catalunya, com la fira del camp i per al camp, més popular de Catalunya.

L’entreteniment també estarà assegurat amb activitats culturals, artístiques i d’oci que rodejaran la Fira. Des de la trobada de puntaires fins a la Mostra de Cervesa Artesana, passant per la Gran Actuació Castellera dels Xiquets de Valls, hi haurà activitats per a tothom.

La Firagost constitueix l’aparador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura: fruits del camp, plantes, flors, jardineria-horticultura, productes del camp, productes agroalimentaris de qualitat, maquinària agrícola i ramadera, ramaderia, ceràmica, terrissa, artesania, productes ecològics. No us la perdeu! És un bon lloc per gaudir en família dels productes i la vida del camp català.