Gelat de nabius
Per als amants de les coses fresquetes us presentem la recepta del gelat de nabius. Unes postres fàcils d’elaborar i que faran les delícies de tota la família. A més a més, és molt adequada per els petis de la casa perquè combina allò que els agrada, el gelat, amb un aliment saludable i amb nombrosos nutrients.
Porcions: 10
Preparació: 15 min
Congelació: 24 h
Temps total: 24.15 h
Ingredients
- 4 ous
- 175 g de sucre
- 300 ml de nata per muntar
- Nabius
- Melmelada de nabius
- 2 iogurts naturals Llet Nostra
Preparació
Posem els 4 rovells d’ou en un bol, hi afegim el sucre i ho mesclem. Reservem les clares en un altre bol.
Al bol on hi tenim els rovells i el sucre, hi afegim també els dos iogurts naturals i ho seguim barrejant fins que ens quedi una massa uniforme.
En un altre bol hi posem la nata per muntar. I la muntem amb la batedora. Fins que quedi a la textura adequada.
Recuperem els bols on hi tenim les clares, les batem fins al punt de neu.
Ho barregem el contingut dels 3 bols en un de sol i ho posem en un recipient que ens vagi bé per a posar al congelador. L’hi deixem 24 hores.
Amb una cullera de gelat podem fer les boles i posar-les en bols individuals per servir-les. Abans però, hi posem una mica de melmelada per sobre i uns quants nabius per a decorar.
El gust del iogurt naturals el podeu substituir pel que més us agradi: xocolata, turró o fins i tot whisky.