La gelatina sorpresa de l’Anna

La gelatina sorpresa de l’Anna

0 114

La gelatina sorpresa de l’Ana és molt fàcil, ràpida de fer i queda com si t’haguessis passat tot el matí a la cuina!

Recepta per a 8 persones

Ingredients:

  • 4 fulles de gelatina
  • 4 iogurts naturals
  • aigua
  • 1 sobre de gelatina de maduixa
  • nata muntada
  • gerds

Preparació

Posem el sobre de gelatina de maduixa i l’aigua en un bol. Ho barregem amb el batedor manual. Posem una mica de la barreja als vasos o copes, que deixarem amb una mica d’inclinació mentre quatlla per tal que la gelatina agafi consistència en diagonal, a mode de detall decoratiu, durant 30 minuts.

Paral·lelament, posem les 4 fulles de gelatina en un bol i els barregem amb els quatre iogurts amb el batedor manual. Hi afegim la nata muntada i seguim batent la mescla fins que quedi uniforme. L’ afegirem a sobre de la gelatina de les copes i a sobre hi posarem els gerds.

 

 

Sense comentaris

Deixa un comentari