Catalunya en Miniatura

Glop et convida a Catalunya en Miniatura

Fes 6 Glops plens d’energia… i de regals segurs! Perquè per la compra d’un pack de 6 brics de Glop, aconsegueixes una entrada infantil gratuïta al Circuit de maquetes entregant a taquilla l’etiqueta del pack al comprar una entrada d’adult.

Qué es Catalunya en miniatura? Catalunya en miniatura és un espai on trobaràs l’únic Circuit de maquetes a escala de Catalunya, declarat d’Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer a tota la família els monuments i edificis més representatius de les terres catalanes. També podràs gaudir del Bosc Animat, un bosc d’aventures per a grans i petits on perdre’s entre els arbres, escalar un tronc de pi o penjar-se d’una tirolina és possible. El parc també disposa de molts altres serveis per passar un gran dia: Zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil… i per no oblidar aquesta experiència, una botiga de records.

La Vaca Voltaire de Llet Nostra ja va visitar el parc el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. Els petits ho van passar d’allò més bé passejant pel circuit tot i aprendre a munyir la nostra vaca. Pots veure la visita de la vaca voltaire de LLet Nostra al parc en aquest vídeo:

I ens va agradar tant visitar Catalunya en Miniatura que hem pensat a fer-t’ho més fácil! En els packs de minibrics hi ha una etiqueta que hauràs de portar a les taquilles de Catalunya en Miniatura i comprant una entrada d’adult et regalaràn una entrada infantil.

Si el pack que compris no tingués l’etiqueta, pots portar els sis codis de barres de minibriks de Glop de Llet Nostra. Catalunya en miniatura es un entorn ideal per passar un dia cultural i amè doncs el parc no busca ser un simple mirall de la Catalunya monumental sinó una experiència única, real i irrepetible pel visitant.

Aprofita-ho!