Igualada Urban Running

Llet Nostra participa a la Igualada Urban Running

No et quedis per el camí apunta’t a la caminada familiar 100% solidària

El dia 20 de maig Llet Nostra et convida a sumar-te a la Igualada Urban Running d’una manera diferent. Farem una Caminada Familiar 100% solidària. Hi ha dos tipus d’inscripcions, la familiar de 10€ és per a 3 persones, inclou avituallament, 3 samarretes Llet Nostra, assegurança, la inscripció individual te un cost de 5€ i inclou el mateix per una sola persona. L’import íntegre de totes les entrades es destina a la Fundació Cors Units que ofereix serveis de cardiologia, medicina esportiva i oncologia pediàtrica per millorar la vida dels infants afectats per cardiopaties.

Igualada Urban Running Night Show

L’ Igualada Urban Running Night Show es una iniciativa esportiva i lúdica nocturna, impulsada per l’Ajuntament que enguany arriba a la seva sisena edició com un esdeveniment consolidat amb una oferta comercial i lúdica que omple la ciutat de bones vibracions i sorpreses per a tota la família. El que va començar sent una mitja marató nocturna s’ha convertit en una cita imprescindible per a milers de persones amb ganes de gaudir de curses, concerts i tot tipus d’activitats a la capital de l’Anoia.

La Caminada Familiar

Una de les novetats d’aquesta edició és la Caminada Familiar que patrocina Llet Nostra. Una caminada de 5 quilòmetres per el nucli històric de la ciutat i alguns dels seus punts més emblemàtics. La Caminada Familiar ofereix als participants gaudir de l’ambient esportiu i festiu de la prova sense l’exigència física de la resta d’activitats. La sortida es realitzarà a les 19h, just després de la cursa. Sota el lema ‘Apunta’t-hi i convida a dos familiars’ l’organització pretén que la caminada es converteixi en una activitat intergeneracional on néts, fills, pares i avis gaudeixin de l’esport.

100% Solidària

Però no només volem caminar, volem caminar tots junts i acompanyar en el camí a les persones que han d’afrontar obstacles, com les malalties. Per això tot l’import de les inscripcions es donarà a la Fundació Cors Units, que realitza una encomiable feina amb els infants amb cardiopaties per a que puguin fer una vida activa escolar, extraescolar i de competició com la resta dels seus companys.

No dubteu a acompanyar-nos! Per a més informació www.urbanrunning.cat i si us voleu inscriure aquí! 🙂15