Magdalenes integrals de ratafia, pera i avellanes de Reus

Magdalenes integrals de ratafia, pera i avellanes de Reus

Unes postres ben catalanes perfectes per un berenar o esmorzar dolç. Les magdalenes integrals de pera i avellanes amb un toc de ratafia tenen una recepta sorprenentment fàcil i faran les delícies de tota la família. Una manera ben original i ben nostra de fer magdalenes.

Preparació: 10 min
Cocció: 15 min
Repòs: 1 h
Temps total: 1h 25 min

Ingredients

  • 375 g de farina integral
  • 190 g de sucre morè
  • 1 pera
  • avellanes de Reus
  • 200 ml de Llet Nostra Descremada
  • sal
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat
  • 50 ml de ratafia
  • 225 ml d’oli d’oliva

Preparació

Posem els 3 ous i el sucre morè en un bol gran de vidre i ho batem. Hi afegim la ratafia, la llet i l’oli i seguim batent la mescla. Amb la batedora elèctrica ho muntem fins que quedi ben batut. Hi afegim la farina, el llevat i la sal i ho seguim batent fins que quedi una mescla homogènia. La reservem i la deixem reposar 1 hora a la nevera. Agafa una textura més sòlida. Paral·lelament, pelem la pera i la tallem a daus petits. Posem la pera a la mescla i la barregem manualment. Ja podem posar la pasta resultant als motlles de les magdalenes. Hi afegim les avellanes a sobre.

Preescalfar el forn a 220 ºC. Enfornem les magdalenes i ja les tenim llestes i delicioses… Deixeu-les refredar, encara que costi una mica esperar!