Visita el Museu de la Xocolata en família

Visita el Museu de la Xocolata en família… mmm!

Una activitat per llepar-se els dits!

Us proposem una dolça activitat per a tota la família ara que acabem de tornar a les rutines escolars, és un bon moment per fer una visita al Museu de la xocolata.

El Museu de la Xocolata és un espai innovador ubicat en un edifici històric, l’antic convent de Sant Agustí al barri del Born de Barcelona. El projecte, impulsat per el Gremi de Pastisseria de la ciutat proposa un recorregut pels orígens i la història d’aquest deliciós aliment. En la vostra visita al museu podreu descobrir coses que potser mai us heu aturat a pensar sobre la xocolata, com les seves propietats medicinals o que durant el segle XVIII era un dels aliments preferits de l’exèrcit borbònic. Així com la relació de la ciutat de Barcelona amb aquest deliciós aliment i la seva importància en l’arribada i la difusió de la xocolata per Europa.

Més que un museu!

A més de coneixement aquest el Museu de la Xocolata ens apel·la directament als sentits i a la creativitat. Per això la visita trasncórre en diversos espais. Des de el procés d’elaboració del cacau, passant per la seva història fins la seva vessant més cultural i econòmica. I a més, és un espai per desgustar i crear amb la xocolata. Així que podreu accedir a tota una sèrie de tallers i activitats que organitza el Museu habitualment. Trobareu aquí totes les propostes i preus.

I si sou grans amants de la xocolata i us voleu endur alguna cosa més que coneixements i experiències a casa podeu visitar també la botiga-cafeteria del Museu on hi trobareu les millors especialitats de la xocolata, tant nacionals com internacionals.

Recordeu que si sou del Club Gent Propera de Llet Nostra podreu accedir al Museu amb un descompte. Si no sou encara del nostre club, us hi podeu inscriure des del web.

Ja ho sabeu, si voleu fer la tornada a la rutina més dolça, no us esteu de visitar el Museu de la Xocolata al barri del Born de Barcelona. De ben segur passareu una estona deliciosa!