Pa amb oli, cremós de xocolata i sal
El pa amb oli i xocolata ha estat sempre un berenar apte pels més llaminers. Li hem donat una volta per fer-lo encara més genial!
Porcions: 6
Preparació: 10 min
Cocció: 5 min
Repòs: 4 h
Temps total: 4 h 15 min
Ingredients
- Torrades de pa
- 300 g xocolata negra
- Esferes d’oli
- Oli
- 190 ml de llet
- 3 rovells d’ou
- 75 g de sucre
- 190 ml de nata líquida
- Sal en escames
Preparació
Posem la llet i la nata líquida i el sucre en un cassó i l’escalfem fins que bulli.
Paral·lelament, posem els 3 rovells d’ou en un bol de vidre i hi afegim la llet bullida, ho batem i hi afegim la xocolata negra. Emulsionem la barreja amb la batedora sense incorporar aire. Un cop tinguem una crema uniforme, la deixarem reposar a la nevera 4 hores.
Ens quedarà una textura de mousse compacta i aleshores ja podem posar una generosa cullerada sobre de les torrades. Al damunt hi posarem les esferes d’oli i les escames de sal.