Pa ràpid

Pa ràpid

0 438
Pa ràpid

Recepta per fer pa d’una manera, senzilla i ràpida. Segueix les instruccions d’aquesta recepta per fer un pa casolà d’un resultat excel·lent!

Ingredients

  • 3 cullerades de sucre morè
  • 375 ml de llet
  • 125ml de iogurt natural
  • 4 tasses de farina de pa
  • 1 cullerada de llevat
  • ¾ culleradetes de bicarbonat de sodi
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 tassa de panses

Com preparar pa ràpid

Preescalfem el forn a 180ºC.

En un bol, hi combinem el sucre morè, la llet i el iogurt. Ho reservem a temperatura ambient.

En un segon bol, hi tamisem la farina, el llevat, el bicarbonat de sodi i la sal.

Fem un forat en els ingredients secs i hi aboquem els ingredients líquids. Barregem amb una cullera de fusta.

Hi afegim les panses i ho barregem bé. Col·loquem la massa en una superfície de treball i l’amassem durant 1 minut.

Dividim la massa per la meitat i donem forma a cada peça en una bola. La col·loquem en una safata per enfornar folrada amb paper vegetal.

Usant un ganivet serrat, tallem una X profunda en la part superior de cada bola.

La posem al centre del forn durant uns 50 minuts o fins que en inserir un ganivet al centre surti net.

La transferim a una reixeta i la deixem refredar 15 minuts abans de servir.

 

Dieta Mediterrània

Sense comentaris

Deixa un comentari