Pannacota de mel i mató
No hi ha postres més nostrades que la mel i mató! Però què et sembla si els hi donem una volta i les internacionalitzem? Avui les hem convertit en una deliciosa pannacota, una recepta fàcil i deliciosa com poques!
La panna cotta italiana és nata cuita, unes postres típiques del Piemont. En aquesta recepta que us presentem avui hi afegim la mel i el mató així que obtindrem unes postres plenament mediterrànies amb elements italians i catalans.
Porcions: 6
Preparació: 30 min
Cocció: 5 min
Repòs: 4 h mínim
Temps total: 4 h 35 min
Ingredients
- 3 fulles de gelatina
- 200 ml de llet
- 300 ml de nata
- 70 g sucre
- 200 g de mató d’Els Músics
- Fruits secs al gust
- Panses
- Mel
Preparació
En un recipient amb aigua freda hi posem 3 fulles de gelatina i ho reservem.
Paral·lelament posem en un cassó els 200 ml de llet, la nata, el sucre i el mató i ho mesclem tot amb una batedora. Ho posem al foc i ho portem a ebullició. Aleshores escorrem amb les mans les fulles de gelatina i les hi afegim. Remenem fins que s’integren completament.
Omplim els vasos amb la mescla i els posem a la nevera, 4 hores com a mínim.
Un cop fred, haurà quallat i aleshores podem afegir els fruits secs al damunt, hi posar-hi la mel. Finalment, ho adornarem amb unes galetes i ja tenim llestes aquestes delicioses postres catalano-italianes. Que vagi de gust!