Pastís de cabra i flamet

Pastís de cabra i flamet

Per a 8 persones

Ingredients

  • 2 ous
  • 200 g de nata
  • 2 iogurts eco de cabra
  • 20 ml de llet
  • 100 g de xocolata blanca
  • 150 g crema de formatge de cabra
  • maizena
  • mermelada de poma
  • sucre

Preparació

Batem els ous en un bol, hi afegim 4 cullerades de sucre i 150 g de crema de formatge de cabra. Seguim barrejant-ho fins que quedi una crema uniforme i aleshores hi afegim els dos iogurts eco de cabra. En un altre bol barregem la nata i una cullerada de maizena. Quan la barreja quedi homogènia la posem al bol on tenim tots els altres ingredients batuts. Ho intregrem tot i ja podem posar-ho en un motlle amb tapa. El posarem al forn al bany maria durant 60 minuts a 150º. Un cop cuit tapar amb un drap humit i reservar a la nevera durant 24 hores.

Paral·lelament, posem al bany maria un bol amb la xocolata blanca en un bol i els 20 ml de llet. Un cop desfeta la xocolata hi afegim la mermelada de poma, ho barregem i ja tenim la cobertura per preparada per posar-la per sobre del pastís.

Per a decorar hi podem posar uns quants fruits secs.