Pastís de cabra i flamet
Per a 8 persones
Ingredients
- 2 ous
- 200 g de nata
- 2 iogurts eco de cabra
- 20 ml de llet
- 100 g de xocolata blanca
- 150 g crema de formatge de cabra
- maizena
- mermelada de poma
- sucre
Preparació
Batem els ous en un bol, hi afegim 4 cullerades de sucre i 150 g de crema de formatge de cabra. Seguim barrejant-ho fins que quedi una crema uniforme i aleshores hi afegim els dos iogurts eco de cabra. En un altre bol barregem la nata i una cullerada de maizena. Quan la barreja quedi homogènia la posem al bol on tenim tots els altres ingredients batuts. Ho intregrem tot i ja podem posar-ho en un motlle amb tapa. El posarem al forn al bany maria durant 60 minuts a 150º. Un cop cuit tapar amb un drap humit i reservar a la nevera durant 24 hores.
Paral·lelament, posem al bany maria un bol amb la xocolata blanca en un bol i els 20 ml de llet. Un cop desfeta la xocolata hi afegim la mermelada de poma, ho barregem i ja tenim la cobertura per preparada per posar-la per sobre del pastís.
Per a decorar hi podem posar uns quants fruits secs.