Pastís Màgic
Ingredients
- 90 g de farina tamisada
- 3 ous
- 90 g de sucre
- 350 ml de llet sencera
- 90 g de mantega fosa
- Extracte de vainilla
- Sucre glacé
Preparació
Avui deixarem que la màgia entri a la cuina amb la Encarna Antequera.
Separem els rovells de les clares dels ous, posem els 3 rovells en un bol i reservem les clares en un altre bol. En el bol dels rovells hi afegim el sucre, l’extracte de vainilla i la mantega, ho barregem bé fins a obtenir una mescla homogènia. Hi afegim la farina tamisada i seguim barrejant. Hi incorporem la llet i ho seguim batent. Ho reservem.
Batem les clares dels ous, que tenim reservades a l’altre bol, al punt de neu. Hi afegim la mescla que hem fet a l’altre bol i ho barregem de nou. La posem en una safata.
Paral·lelament, escalfem el forn a 180º. Posem la safata al forn durant 50 minuts.
Escampem el sucre glacé al damunt.
Només ens queda deixar-lo refredar abans de tastar-lo.
Jo el faria amb mantega de vaca , a Catalunya tenim molt bones marques i són de proximitat.