Pastís Màgic
Ingredients
- 50 g de farina tamisada
- 90 g de margarina fosa
- 3 ous
- 90 g de sucre
- 350 ml de llet sencera
- Extracte de vainilla
- sucre glacé
https://www.youtube.com/cRo66ZTXzVY
Preparació
Separem els 3 rovells d’ou i els posem en un bol de vidre. Reservem en un altre bol les clares. En el bol on hi tenim els rovells hi afegim el sucre i ho batem tot manualment fins que quedi una massa uniforme.
Hi afegim l’extracte de vainilla i la margarina fosa i ho mesclem. Tamisem la farina i l’anem afegint a la mescla. Ho barregem bé. Hi afegim la llet i ho mesclem.
Batem les clares fins al punt de neu amb una batedora elèctrica. Unim el contingut dels dos bols i ho barregem bé. Posem la mescla en un recipient de vidre per anar al forn, escalfat prèviament a 180º. Enfornem uns 50 minuts. Si surt mullat podem deixar-lo uns minuts més. El traiem del forn i el decorem amb el sucre glacé. I ja tenim el pastís Màgic de l’Encarna que ens aconsella acompanyar-lo amb maduixes fresques.
Si us agradat doneu les gràcies a l’Encarna Antequera, la recepta és seva!
Jo el faria amb mantega de vaca , a Catalunya tenim molt bones marques i són de proximitat.