Pastís de pastanaga
Aquest pastís de pastanaga, o carrot cake, a més de ser fàcil de fer, queda boníssim. Prova de fer aquest pastisset individual amb nous.
Pastisset individual
Preparació: 15 min
Cocció: 20 min
Temps total: 35 min
Ingredients
- 3 cullerades de farina integral
- 2 pastanagues ratllades
- canyella en pols al gust
- 1 branca de vainilla
- 1 cullaradeta de llevat
- 150 ml de llet
- Oli d’oliva verge
- Nous
- 1 crema catalana
Preparació
En un bol gran de vidre hi posem la farina, les pastanagues ratllades, el llevat, la canyella, la vainilla, 90 ml de llet i l’oli d’oliva i ho batem tot fins que queda com una pasta. Posem la barreja en un bol apte per a microones i li posem 2 minuts a màxima potència, o bé 20 minuts al forn a 200º.
En un bol mesclar 60 ml de llet i la crema catalana.
Posem el pastís en un plat i la crema al voltant. Les nous a sobre a mode de decoració.
Ja tenim el carrot cake a punt i si voleu donar-li un toc diferent hi podem afegir unes gotes de ratafia.