Pizzes individuals
A qui no li agrada la pizza? N’hem menjat de molts tipus, però provem de fer-ne a casa? Segueix els passos per fer aquesta recepta de pizzes individuals.
Per a 6 persones
Ingredients
Per a la massa
- 310 g de farina
- 250 g de farina de blat integral
- 1 cullerada de llevat
- 1 culleradeta d’orenga sec
- ¼ culleradeta de sal
- 250 ml de llet
- 60 ml d’oli d’oliva
Per als toppings
- 160 ml de salsa de tomàquet
- 375 g de verdures picades
- 125 g de pernil picat
- 375 ml de mozzarella ratllada
Preparació
Preescalfem el forn a 220ºC.
En un bol gran, combinem les farines, el llevat, l’orenga sec i la sal. Aboquem la llet i l’oli d’oliva; barregem amb una forquilla fins que es formi una massa suau. Col·loquem la massa sobre una superfície lleugerament enfarinada i pastem un parell de vegades fins que quedi suau. Dividim en 6 peces. Amb 3 peces, fem 3 cercles de 15 cm i els col·loquem en una safata per enfornar preparada.
Untem cada cercle amb salsa de tomàquet, deixant una vora d’1 cm. Posem el pernil i verdures per sobre al gust. Empolvorem amb la meitat del formatge ratllat.
Col·loquem les pizzes al forn. Posem al forn durant 12 a 15 minuts o fins que la massa estigui daurada, les cobertures estiguin calents i el formatge bombollegi. Mentrestant, repetim amb les 3 pizzes restants.