Recepta pizzes individuals

Pizzes individuals

A qui no li agrada la pizza? N’hem menjat de molts tipus, però provem de fer-ne a casa? Segueix els passos per fer aquesta recepta de pizzes individuals.

Per a 6 persones

Ingredients

Per a la massa

  • 310 g de farina
  • 250 g de farina de blat integral
  • 1 cullerada de llevat
  • 1 culleradeta d’orenga sec
  • ¼ culleradeta de sal
  • 250 ml de llet
  • 60 ml d’oli d’oliva

Per als toppings

  • 160 ml de salsa de tomàquet
  • 375 g de verdures picades
  • 125 g de pernil picat
  • 375 ml de mozzarella ratllada

Preparació

Preescalfem el forn a 220ºC.

En un bol gran, combinem les farines, el llevat, l’orenga sec i la sal. Aboquem la llet i l’oli d’oliva; barregem amb una forquilla fins que es formi una massa suau. Col·loquem la massa sobre una superfície lleugerament enfarinada i pastem un parell de vegades fins que quedi suau. Dividim en 6 peces. Amb 3 peces, fem 3 cercles de 15 cm i els col·loquem en una safata per enfornar preparada.

Untem cada cercle amb salsa de tomàquet, deixant una vora d’1 cm. Posem el pernil i verdures per sobre al gust. Empolvorem amb la meitat del formatge ratllat.

Col·loquem les pizzes al forn. Posem al forn durant 12 a 15 minuts o fins que la massa estigui daurada, les cobertures estiguin calents i el formatge bombollegi. Mentrestant, repetim amb les 3 pizzes restants.

Dieta Mediterrània