Pollastre “a la King”

Pollastre “a la King”

Pollastre

Per a 6 persones

Ingredients

  • 60 ml d’oli d’oliva
  • 1 ceba picada
  • 1 pebrot verd picat
  • 112 g de xampinyons frescos, a rodanxes
  • 80 g de farina
  • 250 de brou de pollastre
  • 250 ml de llet
  • 1 culleradeta de sal
  • ½ culleradeta de pebre
  • 750 g pollastre cuit, tallat a daus
  • 250 g de pèsols frescos o congelats

Com preparar pollasta “a la King”

Escalfem l’oli d’oliva en una paella grossa. Hi afegim ceba, pebrot verd i xampinyons. Ho cuinem 3 minuts, fins que s’estovi. Hi incorporem la farina. Ho cuinem 2 minuts. Hi afegim el brou de pollastre i la llet. Ho fem bullir. Reduïm a foc suau. Ho cuinem 5 minuts.

Hi afegim la sal, el pebre, el pollastre i els pèsols. Ho escalfem bé. Salpebrem al gust.

 

Dieta Mediterrània

Sense comentaris

Deixa un comentari