Púding de taronja i arròs

Us presentem una recepta fàcil de fer. De cuina tradicional casolana. El púding de taronja i arròs són unes postres clàssiques que faran les delícies de tota la família. El punt fort d’aquesta recepta és la textura i el seu sabor, què més es pot demanar?! Som-hi!

Ingredients

  • ½ tassa d’arròs
  • Una mica de sal
  • 3 tasses de llet semidesnatada
  • 2 rovells d’ou batuts fins a aconseguir un color groguenc
  • ½ tassa de sultanes
  • ¼ tassa de sucre
  • 1 cullerada sopera de curaçao o de conyac
  • L’escorça ratllada d’1 taronja

Per a la merenga:

  • 2 clares d’ou
  • 2 cullerades soperes de sucre glacé
  • ¼ culleradeta de vainilla

Preparació

Coure l’arròs amb una mica de sal a la llet fins que estigui tendre, aproximadament 20 minuts.

Després, afegir els rovells d’ou, les sultanes, el sucre, el conyac i l’escorça de taronja i posar en un recipient per forn d’1,5 a 2 litres de capacitat.

A continuació, batre les clares a punt de neu. Batre el sucre glacé i la vainilla juntament amb les clares i col·locar per sobre de la barreja d’arròs i llet.

Coure al forn a 150º C fins que la merenga estigui ferm, aproximadament 15 minuts. Servir fred o calent.

Temps de preparació: 45 minuts
Temps de cocció: 20+15 min
Categoria: Postres
Comensals/porcions: Per a 6-8 persones

Dieta Mediterrània