Púding de taronja i arròs
Us presentem una recepta fàcil de fer. De cuina tradicional casolana. El púding de taronja i arròs són unes postres clàssiques que faran les delícies de tota la família. El punt fort d’aquesta recepta és la textura i el seu sabor, què més es pot demanar?! Som-hi!
Ingredients
- ½ tassa d’arròs
- Una mica de sal
- 3 tasses de llet semidesnatada
- 2 rovells d’ou batuts fins a aconseguir un color groguenc
- ½ tassa de sultanes
- ¼ tassa de sucre
- 1 cullerada sopera de curaçao o de conyac
- L’escorça ratllada d’1 taronja
Per a la merenga:
- 2 clares d’ou
- 2 cullerades soperes de sucre glacé
- ¼ culleradeta de vainilla
Preparació
Coure l’arròs amb una mica de sal a la llet fins que estigui tendre, aproximadament 20 minuts.
Després, afegir els rovells d’ou, les sultanes, el sucre, el conyac i l’escorça de taronja i posar en un recipient per forn d’1,5 a 2 litres de capacitat.
A continuació, batre les clares a punt de neu. Batre el sucre glacé i la vainilla juntament amb les clares i col·locar per sobre de la barreja d’arròs i llet.
Coure al forn a 150º C fins que la merenga estigui ferm, aproximadament 15 minuts. Servir fred o calent.
Temps de preparació: 45 minuts
Temps de cocció: 20+15 min
Categoria: Postres
Comensals/porcions: Per a 6-8 persones