Quiche sense crosta d’espinacs i pebrot vermell rostit
Vols sorprendre als teus amics? Una recepta com la quiche d’espinacs i pebrot rostit és una bona opció. A més, és fàcil de preparar i d’allò més sana…
Ingredients
- 1 cullerada sopera de pa ratllat
- 15 ml d’oliva d’oliva
- 2 cebes, tallades a rodanxes fines
- 150 g d’espinacs
- 60 g de tires de pebrot vermell rostit
- 500 ml de llet
- 4 ous
- 1 cullerada de Maizena
- ½ culleradeta de sal
- ½ culleradeta d’orenga
- Pebre acabat de moldre
Preparació
Preescalfem el forn a 180ºC. Greixem un motlle per a pastissos de 25 cm; empolvorem el fons i els laterals amb el pa ratllat. En una paella gran, escalfem oli d’oliva a foc mitjà. Afegim les cebes tallades i cuinem durant 1 minut. Hi afegim els espinacs; ho remenem durant 2 minuts. Aboquem la barreja d’espinacs en un plat. Col·loquem les tires de pebrot sobre d’un paper de cuina per assecar-les i les posem sobre dels espinacs.
En un bol gran, batem la llet amb els ous, la maizena, la sal, l’orenga i el pebre fins que estigui ben barrejat. Hi aboquem la barreja d’espinacs. Col·loquem el feta per sobre (s’enfonsarà una mica).
Ho posem al forn durant 35 minuts o fins que la barreja d’ou qualli al centre. Ho retirem del forn i ho deixem reposar durant 15 minuts. Per servir, tallem la quiche a trossos com si fos un pastís.