Recepta Balena
Ingredients
- 4 filets emperador
- 1 pebrot piquillo
- 200 g pasta petxina petita
- 4 pastanagues baby
- 250 g salsa beixamel
- 100 g espinacs congelats
- 4 olives negres sense pinyol
Preparació
Posar a coure la pasta italiana en aigua bullint amb sal durant 3 minuts. Posar a coure els espinacs en aigua bullint amb sal durant 5 minuts. Tritureu i ajuntar amb la beixamel. Donar un tall a la part estreta del peix perquè obri i es formi la cua. Tallar les olives per la meitat, el pebrot de piquillo en quatre trossos per a la boca i la pastanaga en ventall.
Condimentar els filets d’emperador. En una paella amb una goteta d’oli daurar lleugerament l’emperador per ambdós costats.
Posar al fons dels plats els espinacs a la crema i col·locar a sobre els filets d’emperador. Disposar en la prat de sota de la balena les petxines de pasta. Fer els ulls amb les olives i petxines voltant, la boca amb els trossos de pebrot i la pastanaga en ventall sobre del cap.