Receptes dels cafès més refrescants

Un cafè amb gel és un dels grans plaers de l’estiu per als amants del cafè i preparar-lo no té cap misteri. Ara bé, si us agrada el cafè heu de saber que hi ha moltes receptes per a fer cafès refrescants i a continuació us n’explicarem unes quantes. Preneu nota! Descobriu noves maneres de gaudir del cafè amb un toc refrescant.

Còctel de cafè amb rom

Ingredients:

  • 4 cs de rom
  • cafè curt
  • 100 ml de llet
  • 4 cs de crema de llet
  • sucre
  • canyella en pols
  • gel

Preparació:

  1. Batre el rom, el cafè, la llet, el sucre amb el gel en una coctelera
  2. Semi muntar la crema de llet
  3. Servir amb canyella en una copa de còctel

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Llet Nostra (@lletnostra)

Cafè gelat amb matcha

Ingredients:

  • 25 ml de cafè
  • 1 g de te matcha
  • 50 ml de llet
  • Gel

Preparació:

  1. Barreja bé el cafè amb el te matcha.
  2. Incorpora el gel.
  3. Fes espuma de llet i posa-la damunt

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Llet Nostra (@lletnostra)

Granissat de trifàsic

Ingredients:

  • 100 ml de llet
  • 50 ml de cafè
  • 1 rajolí de conyac

Preparació:

  1. Posa la meitat de la llet i tot el cafè en glaçoneres i congela-les.
  2. Treu els glaçons i tritura’ls junt amb la resta de la llet i el conyac fins a obtenir textura de granissat.
  3. Serveix en un got alt.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Llet Nostra (@lletnostra)

Cafè amb gelat de vainilla

Ingredients:

  • 1 bola de gelat de vainilla
  • 1 cafè llarg
  • Llet al gust

Preparació:

  1. Posar la bola de gelat a la tassa
  2. Afegir-hi el cafè
  3. Rematar-lo amb llet espumada calenta

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Llet Nostra (@lletnostra)

Mousse ràpida de cafè amb llet!

Ingredients:

  • 15 g de cafè soluble
  • 125 ml llet
  • 100 g de sucre
  • nata muntada
  • xocolata

Preparació:

  1. Posa el cafè, la llet i el sucre a un bol i bat-los fins que tinguin textura espessa.
  2. Reparteix en copes i reserva mínim 2h a la nevera.
  3. Serveix amb la nata muntada i xocolata ratllada.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Llet Nostra (@lletnostra)


Semblen prou delicioses totes aquestes receptes? Doncs trieu per la que voleu començar i ja ens explicareu quina us ha agradat més. Bon estiu!