Receptes dels cafès més refrescants
Un cafè amb gel és un dels grans plaers de l’estiu per als amants del cafè i preparar-lo no té cap misteri. Ara bé, si us agrada el cafè heu de saber que hi ha moltes receptes per a fer cafès refrescants i a continuació us n’explicarem unes quantes. Preneu nota! Descobriu noves maneres de gaudir del cafè amb un toc refrescant.
Còctel de cafè amb rom
Ingredients:
- 4 cs de rom
- cafè curt
- 100 ml de llet
- 4 cs de crema de llet
- sucre
- canyella en pols
- gel
Preparació:
- Batre el rom, el cafè, la llet, el sucre amb el gel en una coctelera
- Semi muntar la crema de llet
- Servir amb canyella en una copa de còctel
Cafè gelat amb matcha
Ingredients:
- 25 ml de cafè
- 1 g de te matcha
- 50 ml de llet
- Gel
Preparació:
- Barreja bé el cafè amb el te matcha.
- Incorpora el gel.
- Fes espuma de llet i posa-la damunt
Granissat de trifàsic
Ingredients:
- 100 ml de llet
- 50 ml de cafè
- 1 rajolí de conyac
Preparació:
- Posa la meitat de la llet i tot el cafè en glaçoneres i congela-les.
- Treu els glaçons i tritura’ls junt amb la resta de la llet i el conyac fins a obtenir textura de granissat.
- Serveix en un got alt.
Cafè amb gelat de vainilla
Ingredients:
- 1 bola de gelat de vainilla
- 1 cafè llarg
- Llet al gust
Preparació:
- Posar la bola de gelat a la tassa
- Afegir-hi el cafè
- Rematar-lo amb llet espumada calenta
Mousse ràpida de cafè amb llet!
Ingredients:
- 15 g de cafè soluble
- 125 ml llet
- 100 g de sucre
- nata muntada
- xocolata
Preparació:
- Posa el cafè, la llet i el sucre a un bol i bat-los fins que tinguin textura espessa.
- Reparteix en copes i reserva mínim 2h a la nevera.
- Serveix amb la nata muntada i xocolata ratllada.
Semblen prou delicioses totes aquestes receptes? Doncs trieu per la que voleu començar i ja ens explicareu quina us ha agradat més. Bon estiu!