Barcelona a l'estiu

Redescobrim la ciutat de Barcelona aquest estiu!

Passegem per la Barcelona més nostra que mai!

L’anormalitat s’ha instal·lat a les nostres vides i per això enguany us proposem redescobrir la ciutat de Barcelona com a activitat cultural d’aquest estiu. I ho podem fer a través de les nombroses propostes temàtiques que ens faran veure la ciutat amb uns altres ulls. Des de rutes que ens transportaran a diferents èpoques històriques, passant per rutes amb nom d’artista, fins a rutes de la Barcelona més màgica i més amagada.

Al web de turisme de la ciutat hi trobareu els itineraris per visitar des de la Barcelona Romana, passant per la Barcelona Modernista fins a rutes per els parcs i els miradors amb milors vistes sobre la ciutat.

D’altra banda si el que us agrada és dur tota la informació al vostre mòbil, la Diputació de Barcelona ha creat una app de rutes i itineraris per Barcelona ciutat i voltants on podeu escollir tipus diferents de rutes per fer tant a peu, com en bicicleta o en cotxe.

Al web Explica’m Barcelona hi trobareu itineraris per els barris de la ciutat. Des dels secrets de la Rambla, passant per els escenaris de la Barcelona Literària, fins a la Barcelona de Picasso o els carrers de la obrera Sant Andreu.

A La Barcelonina ens proposen rutes per grups privats, de 2 i 3 hores, per descobrir el Raval, el barri Jueu o els mercats més emblemàtics de la ciutat.

I és que hi ha mil Barcelones dins la nostra ciutat i aquest estiu podem aprofitar que hi ha pocs turistes per redescobrir els racons i les històries que perviuen a cada pas.