Risotto de pollastre
Vols saber com preparar un bon risotto de pollastre? T’ho expliquem en una recepta que agradarà a tota la família. Un clàssic italià que no falla!
Ingredients
- 450 g de pit de pollastre sense pell i sense os
- 30 ml d’oli d’oliva
- 1 ceba, finament picada
- 250 g d’arròs
- 1 dent d’all, finament picat
- 300 ml de brou de pollastre
- 500 g de mongetes verdes, tallades en trossos de 2 cm
- 125 g de pebrot vermell, tallat a daus
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona
- 375 ml de llet
- 125 g de formatge parmesà ratllat
- Sal i pebre
Preparació
Tallem el pollastre a trossos de 2,5 cm. En una paella gran, escalfem l’oli d’oliva. Hi afegim el pollastre i el cuinem a foc mitjà fins que estigui lleugerament daurat. Hi afegim la ceba, l’arròs i l’all; ho cuinem i remenem durant 4 minuts. A poc a poc hi anem afegint el brou en petites quantitats, remenant-ho amb freqüència. (Deixem que el brou sigui absorbit per l’arròs abans d’afegir-ne més).
Afegim les mongetes tendres, el pebrot vermell i la ratlladura de llimona a la barreja de pollastre i arròs. Hi afegim la llet. Ho cobrim i ho cuinem a foc lent durant 10 minuts.
Finalment, hi afegim el formatge parmesà, salpebrem al gust i servim immediatament.