Sopa de llenties i pebrots vermells rostits

Sopa de llenties i pebrots vermells rostits

0 289
Sopa de llenties amb pebrots vermells rostits

Us portem una deliciosa recepta de llenties amb pebrots rostits, fàcil de cuinar i amb els millors nutrients per passar de la millor maner la temporada de fred.

Ingredients

  • 2 tasses de pebrot vermell tallat en dauets
  • 1 tassa de ceba picada
  • 2 tasses de floretes de coliflor
  • 3 tasses (750 ml) de brou de pollastre baix en sal
  • 1/4 tassa de formatge feta esmicolat
  • 1/4 culleradeta de sal
  • 1 tassa de llenties vermelles
  • 1/2 tassa d’alfàbrega fresca, dividida
  • 2 tasses (500 ml) de llet, escalfada

Com preparar sopa de llenties amb pebrots

Preescalfem el forn a 200°C. Estenem els pebrots vermells i les cebes sobre paper de forn en una safata i coem durant 20 minuts.

En una olla gran per a sopa, col·loquem els pebrots vermells, les cebes, la coliflor, el brou de pollastre, el formatge feta, la sal, les llenties i l’alfàbrega fresca, deixant una mica de guarnició. Deixem bullir a foc mitjà-alt i coem durant 15 minuts, remenem per evitar que s’enganxi. Retirem del foc i barregem la sopa fins que quedi suau amb una batedora de mà. Afegim a poc a poc la llet tèbia. Adornem amb alfàbrega fresca addicional a rodanxes.

 

Dieta Mediterrània

Articles similars

Recepta tulipes

0 979

Sense comentaris

Deixa un comentari