Sopa de patates i porros

Sopa de patates i porros

0 167
Sopa de patates i porros

La sopa de patates i porros és molt fàcil de preparar i una boníssima idea per un àpat lleuger i nutritiu. T’expliquem com preparar-la pas a pas.

Per a 4 persones

Ingredients

  • 15 ml d’oli d’oliva
  • 3 porros, només peces blanques i verd clar, a rodanxes fines
  • 2 tiges d’api, a rodanxes fines
  • Sal i pebre
  • 3 patates grans, pelades i tallades a daus
  • 500 ml brou de pollastre
  • 500 ml de llet
  • 30 ml suc de llimona fresc

Com preparar sopa de patates i porros

En una olla, escalfem l’oli d’oliva a foc mitjà. Afegim els porros, l’api i una mica de sal i pebre i cuinem, remenant sovint, durant 5 minuts o fins que els porros estiguin tous. Afegim les patates, el brou i 250 ml d’aigua; cobrim i deixem bullir a foc alt.

Reduïm el foc a mig-baix i fem bullir suaument, cobert, durant 15 minuts o fins que les patates estiguin toves. Retirem del foc.

Amb una batedora, fem un puré de la meitat de la sopa fins que quedi suau, deixant la meitat amb ensopegades. El tornem a posar a l’olla, si cal. Afegim la llet; escalfem a foc mitjà, remenant sovint, sense que arribi a bullir. Afegim el suc de llimona i salpebrem al gust.

Dieta Mediterrània

Articles similars

Sopa de coliflor

0 290
Sopa freda de cogombre

0 771
Recepta Sopa Maria

0 873

Sense comentaris

Deixa un comentari