Suflé de formatge

Suflé de formatge

0 195
Suflé de formatge

Descobreix com preparar el suflé de formatge, una recepta francesa senzilla i perfecta per a un moment especial per compartir amb els teus.

Ingredients

  • 3 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de farina
  • 250ml de llet
  • ½ culleradeta de mostassa seca
  • Un polsim de pebre de caiena
  • 250g de formatge ratllat
  • 4 ous, separats
  • Sal
  • Pebre negre al gust

 

Com preparar suflé de formatge

Preescalfem el forn a 165ºC

En una paella, escalfem l’oli d’oliva a foc mitjà. Hi afegim la farina i ho anem cuinant, remenant constantment durant 2 minuts. Afegim la llet a poc a poc, remenant fins que estigui espessa i suau. Afegim la mostassa i la caiena. Afegim el formatge i remenem fins que es fongui. Ho deixem refredar.

Batem els rovells d’ou fins a obtenir un color groc pàl·lid i espès. Assaonem i afegim la salsa de formatge refredada.

En un bol gran, amb una batedora o batedora elèctrica, batem les clares d’ou a punt de neu. Barregem les clares d’ou amb la salsa de formatge, no massa perquè no es desinflin.

Aboquem en plats de suflé individuals.

Ho posem al forn fins que el suflé hagi pujat i la part superior estigui lleugerament durada, de 35 a 40 minuts (Controlem a través de la finestreta del forn als 30 minuts, però sense obrir la porta). Servim.

 

Dieta Mediterrània

Sense comentaris

Deixa un comentari