Benet Games

Llet Nostra porta Teràpia de Shock al Benet Games

Reserva la data 1 i 2 octubre per gaudir del festival de l’esport i l’oci en família

Per tercer any consecutiu el Bosquet de Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir el festival Benet Games que enguany compta amb 15 espais diferents amb activitats esportives, exhibicions, concerts i competicions per a tota la família.

Llet Nostra no pot faltar a la cita!  La llet de cooperatives catalanes participa amb el concert de Teràpia de Shock i muntant un laberint de palla per als més petits.

Per poder oferir la llet de qualitat als consumidors, Llet Nostra compta amb ramaders de tot Catalunya. Uns són ramaders que porten botes per treballar a les granges de vaques i altres són els que porten les bates blanques i que controlen la qualitat de la llet i vetllen pel benestar de les vaques.

Llet Nostra proposa als nens i nenes assistents al Benet Games de 2 a 12 anys a esbrinar si són més ramaders de bata o de bota a través d’un joc de pistes en un laberint gegant de palla situat en un dels 15 espais habilitats per al festival al poble de Sant Fruitós. Tots els participants rebran un obsequi de Llet Nostra al sortir del laberint i, a més a més, tindran l’opció de guanyar un lot de productes Llet Nostra.

Per poder entrar al laberint de Llet Nostra, caldrà entregar un «benet», la moneda del festival. A través de la pàgina de Facebook de Llet Nostra es podran aconseguir «benets» y també a l’estand que la llet de cooperatives catalanes tindrà al Benet Games.

Teràpia de Shock amb Llet Nostra

Teràpia de Shock és el grup de rock català protagonista de la campanya publicitària de Llet Nostra #Aprop. Seguint aquesta vinculació, el grup de la Garrotxa estarà present el diumenge dia 2 a migdia al Benet Games gràcies a Llet Nostra amb un concert gratuït.

Els Benet Games s’han convertit en una cita ineludible a l’agenda de les propostes lúdiques per a famílies. Cada edició del festival compta amb més espais i activitats. Enguany, s’amplia l’oferta d’activitats amb, rocòdroms i tirolines, circuits d’slack line, laberint de palla, vol captiu en globus aerostàtic, inflables, circuits de push bike, bateig de submarinisme, kayak, construcció de tipis, pump track i altres activitats que són tendència com el tap surf o el long board, entre d’altres.  El Bosquet de Sant Fruitós de Bages concentrarà totes les activitats, exhibicions, concerts i competicions, mentre que l’emblemàtic Sant Benet de Bages serà el punt on s’hi establiran els avituallaments d’algunes de les proves esportives.

S’espera que milers de persones passin per Sant Fruitós de Bages al llarg del cap de setmana. L’accés al festival serà lliure i moltes de les activitats seran gratuïtes. No hi falteu! Us hi esperem.