Torrades de Santa Teresa caramelitzades
Unes postres ben tradicionals. Les torrades de Santa Teresa són fàcils i ràpides de fer. Us presentem una versió deliciosa d’aquesta recepta que farem amb fruites i espècies típiques de la dieta mediterrània.
2 porcions
Preparació: 5 min
Cocció: 10 min
Ingredients
- coca de brioix
- 1 iogurt
- 500 ml de llet
- 50 g de sucre
- 1 pell de taronja
- 1 pell de llimona
- canyella
- anís estrellat
- cardamom
Preparació
Posem la llet en un pot amb el sucre, el cardamom, la canyella, la pell de llimona i la pell de taronja i l’escalfem fins que bulli. Colem la llet i la deixem refredar. Mullem la coca de briox tallada a llesques amb la llet i l’ensucrem. Caramelitzem el sucre i posem el iogurt al damunt. Podem decorar-la amb trossos de fruites vermelles o de temporada.