Triple delícia de Mascarpone

Triple delícia de Mascarpone

Per a 4 persones (4 gots mitjans)

Ingredients

  • 2 iogurts naturals
  • Fruits vermells (mores, maduixes, nabius…)
  • 250 g de Mascarpone
  • Galetes de canyella
  • Ametlla picada

Preparació

Posem els iogurts naturals i el mascarpone en un bol. Ho barregem bé fins que quedi una crema uniforme. Ho reservem. Esmicolem les galetes en un altre bol. Omplim una tercera part de cada got amb les galetes esmicolades. Creant una capa a sobre de les galetes, hi afegim la barreja de mascarpone i iogurt, omplint aproximadament una altra tercera part del got. A sobre, creant una altra capa diferenciada, hi posem les maduixes (tallades a trossets), els nabius i les mores. Finalment, posem l’ametlla picada al damunt a mode de decoració final.

Ja tenim la triple delícia de Mascarpone llesta podem posar-la a la nevera una estona abans de servir o menjar-la directament

Per fer una versió més lleugera d’aquesta recepta, podem fer-la sense el formatge Mascarpone.

Sense comentaris

Deixa un comentari