La vaca frisona al Zoo de Barcelona

Llet Nostra apadrina la vaca frisona del Zoo de Barcelona

Amb l’objectiu pedagògic d’ajudar a difondre entre els nens i nenes d’on surt la llet que diàriament consumeixen petits i grans, Llet Nostra ha tancat un acord amb el Zoo de Barcelona.

Hem apadrinat la Lluna, la vaca frisona de la granja que el Zoo té a les seves instal·lacions, per què tots els nens i nenes puguin tenir un contacte més directe amb aquest animal, que ens proporciona tants litres de llet al dia, un ingredient bàsic per a l’alimentació de tota la família.

Amb aquest apadrinament i la presència de la nostra vaca frisona al Zoo de Barcelona es treballa la diferència existent entre animals salvatges i animals domèstics o de granja i l’aprofitament que en fa l’home.

Amb aquest objectiu, la nostra vaca Voltaire també fa visites al Zoo, durant els casals que organitzan, perquè els nens i nenes aprenguin a munyir una vaca. Volem apropar la natura a les noves generacions, i que siguin conscients que la llet no surt d’un bric de llet, si no que és un magnífica animal, la vaca lletera, la que ens permet gaudir de la llet, els iogurts i les postres de Llet Nostra. Un regal de la natura que Llet Nostra diàriament fa arribar a les llars catalanes.

Fem colla amb la vaca Lluna del Zoo de Barcelona!