Munyir una vaca

La vaca Voltaire us espera al Festival de la Infància!

Els petits de casa tenen una cita ineludible amb la diversió aquests dies de festa al Saló de la Infància. Enguany sota el lema Descobreix mons de diversió en família, el festival presenta com a novetat activitats per acostar als més petits a la tecnologia. Destaquen sessions de cine 3D, on es projecten imatges en 360º, a més de jocs interactius i sensorials perquè els més petits descobreixin la tecnologia de manera sorprenent.

Totes les propostes lúdiques, esportives, culturals i musicals del Saló de la Infància tenen com a objectiu comú, més enllà de la mera diversió, fomentar hàbits de vida saludables i valors com la solidaritat, el civisme, la creativitat i el respecte a la diversitat i al medi ambient. Per això Llet Nostra participa un any més amb un divertit taller per aprendre a munyir una vaca. Ens trobareu al Palau 2 de la Fira de Barcelona a Montjuïc.

La vaca de Llet Nostra, coneguda popularment com la vaca Voltaire, és una reproducció d’una vaca frisona de mides reals, que, quan es muny, les sensacions i el mecanisme són idèntics als reals ja que incorpora un dispositiu que expulsa llet només si es fa correctament.

Amb aquesta activitat, Llet Nostra vol apropar la natura a tots els nens i nenes i ensenyar d’on prové un aliment bàsic per la seva dieta sana i equilibrada, la llet.

A més a més, Llet Nostra regalarà durant el Festival de la Infància globus, llet i batuts de xocolata Glop! (fins acabar existències)

Llet Nostra referma, així, el seu compromís amb el territori a través d’accions que fomenten la cultura i els hàbits saludables d’alimentació equilibrada i la pràctica de l’esport .

Que ningú es quedi a casa! Veniu a gaudir al festival de la infància!