Vaca Voltaire

La Vaca Voltaire de Llet Nostra al Festival de la Infància

Llet Nostra i la seva vaca voltaire serà enguany amb tots vosaltres al Festival de la Infància de Barcelona. Vine a munyir-la i guanya!

El Festival de la Infància de Barcelona, que cada Nadal congrega a milers de nens i nenes, commemorarà aquest any el seu 50 aniversari amb un centenar d’activitats que fomentaran la diversió fonamentada en valors. Obrirà les seves portes del 27 de desembre al 4 de gener de 2014.

Aquest any també es centrarà en aspectes com el civisme, la cultura, l’alimentació sana, el respecte als animals i al medi ambient.

En aquest sentit, el Festival presenta dues grans novetats: un hort ecològic i una granja, que s’afegeixen a la tradicional oferta de tallers d’alimentació que es duen a terme per a fomentar el consum d’una dieta sana i equilibrada.

A la granja podreu aprendre a munyir la nostra vaca voltaire, la vaca de les cooperatives catalanes. Quan l’estiguis munyint fes-te una foto, i si la penges al nostre Facebook del 31 de desembre al 7 de gener podràs guanyar una pila de productes Llet Nostra!

Ja han confirmat la seva participació els grups musicals Gossos; Quart Primera i Els Catarres; i els cantants Ramón Mirabet; Andreu Rifé i els protagonistes de la sèrie de TV-3 Polseres Vermelles. Diversió assegurada!

A Llet Nostra tots fem colla amb els més petits.