Saló de la Infància

Tot un èxit la vaca més lletnostrera al saló de la infància

El Festival de la Infància de Fira de Barcelona ha celebrat el seu 50 aniversari amb un gran èxit de participació. Del 27 de desembre de 2013 al 4 de gener de 2014, més de 96.000 visitants (entre nens i adults) s’han divertit amb més d’un centenar d’activitats que han fomentat valors com el civisme, la cultura, l’alimentació sana i el respecte als animals i al medi ambient.

Llet Nostra ha participat una edició més al Festival de la Infància portant la seva Vaca Voltaire com activitat educativa, convertint-se amb una de les atraccions més populars del recinte. Aprendre a munyir una vaca fa gaudir a grans i petits i encara que sembli molt fàcil, té el seu truc.

La nostra canalla es el nostre futur i hauran de ser ells els que donin en el pas dels anys continuïtat al projecte Llet Nostra, la llet de casa nostra produïda per 215 families catalanes i distribuida arreu de Catalunya, tant en format llet com de postres, que tan agraden. La vaca voltaire ha convertit centenars de petits en els grangers del futur.

Volem compartir amb tots vosaltres el vídeo que hem fet per que pugueu gaudir d’aquells moments compartits amb tots vosaltres. Si vas portar als teus nens potser els veus!

El Festival de la Infància tornarà puntualment a la seva cita de cada Nadal al desembre de 2014. Ho estarem esperant amb delit.

Tots fem colla amb la nostra canalla.